Top produse resigilate (ieftine si bune)

Conceptul produselor resigilate a apărut pe piața din România în urmă cu câțiva ani, așadar, suntem convinși că ai auzit și tu cel puțin o dată acest termen. Totuși, pentru mulți utilizatori, termenul de resigilat nu prezintă încredere și aleg să treacă cu vederea orice reducere de preț la un astfel de produs, din teama de a nu cumpăra ceva defect. Vorba aceea, dacă altui client nu i-a plăcut, de ce mi-ar plăcea, sau mi-ar fi bun mie? Sigur e ceva putred la mijloc. Totuși, adevărul e că majoritatea oamenilor cunosc prea puține informații relevante despre acest concept, de aici și modul greșit de judecată.

 

Ce înseamnă resigilat? Începem prin a-ți spune că nu înseamnă produs primit de alt client defect, returnat și resigilat. Înseamnă produse expuse în showroom, produse testate de distribuitori, produse cu ambalaj original deteriorat, care toate acestea se află în stare perfectă de funcționare. Este adevărat, printre produsele resigilate se numără și câteva returnate de clienți, însă motivul returului nu este defecțiunea, ci discordanțe poate în design, culoare, material și așa mai departe. Așadar, dacă un client aștepta o culoare gri închis la un device și era, în realitate, gri deschis, acel produs ajunge înapoi la distribuitor și va fi resigilat, pus din nou spre vânzare, doar că la un preț mult mai bun, pentru a revanșa resigilarea.

Care e garanția acestor produse? Ca orice alt produs, și cele resigilate beneficiază de garanție, uneori chiar mai extinsă decât produsele achiziționate în ambalajul original. Desigur, garanția diferă de la un produs la altul, așadar, va trebui să citești cu atenție toate detaliile în descrierea afișată.

Avantaje la livrare? De cele mai multe ori, da, beneficiezi de diverse avantaje în ceea ce privește livrarea. Produsele eMAG oferă livrare gratuită în toate punctele de ridicare din țară, practică pe care cu siguranță o vei întâlni și în contextul altor magazine online. Ce este important să știi, este că, de regulă, ai dreptul, în mod gratuit, de a verifica pachetul la livrare, astfel încât să te asiguri că totul este în ordine. În caz contrar, dacă îl deschizi acasă și constați nereguli, ai timp 30 de zile pentru a face retur gratuit.

Acum că ai aflat exact ce sunt produsele resigilate, hai să vedem și mai multe detalii despre acestea și cum ne asigurăm că facem cele mai bune alegeri.

 

Ghid de achiziție pentru cele mai bune produse resigilate

 

Așa cum ți-am spus, produsele resigilate nu reprezintă un risc în achiziție, dar hai totuși să vedem cum putem scăpa de orice dubiu:

Citește cu atenție detaliile din descriere – descrierea unui produs resigilat trebuie să conțină neapărat motivul resigilării acestuia. Așadar, vei vedea că fie a fost expus în showroom, fie a avut ambalajul original deteriorat, fie a fost returnat, fie testat și așa mai departe. Mai mult decât atât, descrierea trebuie să conțină cu exactitate starea produsului: dacă are zgârieturi, dacă lipsesc accesorii, acestea sunt două dintre cele mai frecvente scenarii posibile.

Caută cel mai bun preț – atunci când achiziționezi un produs resigilat, ai avantajul unui preț cu până la 30-40% mai redus față de prețul original. Sigur, în funcție de starea produsului și motivul resigilării. Astfel, punând aceste lucruri în balanță, de cele mai multe ori vei beneficia de un produs ca nou, la un preț mult mai bun.

Ai grijă la produsul căutat – în mod evident, nu orice categorie de produse este pretabilă pentru resigilare. Astfel, produsele de igienă personală sau diferite produse care necesită contact cu pielea, nu vor fi transpuse într-un astfel de concept. Totuși, electrocasnicele fac parte din categoriile de produse pentru care se pretează resigilarea, și ce noroc, căci acestea sunt și printre cele mai costisitoare produse din viața noastră.

Poți beneficia de un aragaz, cuptor, laptop, telefon, aparat AC și o diversitate de alte produse resigilate, la prețuri foarte bune. Acestea fiind spuse, în continuare îți vom spune și care sunt cele mai avantajoase categorii de produse resigilate.

 

Top categorii de produse resigilate

 

1. Combine frigorifice resigilate

aceste electrocasnice pot fi destul de costisitoare, mai ales că, de cele mai multe ori le schimbăm datorită defectării, nefiind incluse în bugetul actual. Vestea bună este că poți alege un produs resigilat, care funcționează la fel de bine ca unul nou, doar că te vei bucura de un preț mult mai redus, uneori, cu până la 40%. Aici, produsele pot avea zgârieturi fine, pot avea lipsa unor accesorii sau pot fi intacte, așadar îți sugerăm să citești cu mare atenție descrierea produsului și să alegi conform nevoilor tale.

Vezi produsele

 

 

 

 

 

 

 

2. Mașini de spălat rufe resigilate

nici aceste produse nu sunt printre cele mai accesibile la preț, mai ales când investiția ne ia prin surprindere. Mașina de spălat este un electrocasnic destul de indispensabil, așadar, când se strică, trebuie înlocuit. Printre electrocasnicele resigilate se regăsesc și mașinile de spălat rufe, așadar, vei avea oportunitatea de a achiziționa un produs mult mai bun decât ți-ai fi permis, la un preț optim. Și în cazul acestora, resigilarea poate însemna zgârieturi fine sau lipsă accesorii, așa că nu da skip la citirea descrierii produsului.

Vezi produsele

 

 

 

 

 

 

 

3. Telefoane mobile resigilate

știi și tu, că datorită prețului ridicat al telefoanelor mobile, parcă niciodată nu este momentul oportun pentru a face o schimbare în această direcție. Totuși, datorită produselor resigilate, s-ar putea să te poți bucura de acest moment mai repede decât ai fi crezut. Dacă un preț redus cu poate și până la 500-600 de lei nu te convinge să-ți cumperi un telefon mobil nou, atunci ce ar putea? Mai mult, telefoanele resigilate se găsesc în 90% din cazuri în stare impecabilă.

Vezi produsele

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Laptopuri resigilate

un device atât de necesar în zilele noastre, dar totuși, destul de costisitor, astfel că nu oricine își permite fără sacrificii achiziția unui laptop. Dacă alegi să dai o șansă produselor resigilate, vei descoperi că te poți bucura de un produs în perfectă stare de funcționare, la un preț mult mai accesibil. În cazul acestor produse, pot interveni zgârieturi fine sau lipsa unor accesorii, dar acest lucru îl poți evita citind descrierea produsului cu atenție.

Vezi produsele

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Televizoare resigilate

ai văzut un nou televizor cu diagonala mai mare ca al tău de care te-ai îndrăgostit, însă prețul lui a pus capăt visurilor tale mult prea devreme? Noi îți recomandăm să acorzi o șansă și categoriei produselor resigilate, deoarece s-ar putea ca marea ta plăcere să poată fi astfel îndeplinită. Cu prețuri mult mai reduse, șansele de a-ți achiziționa acum televizorul dorit, cresc considerabil.

Vezi produsele

 

 

 

 

 

 

 

 

6. Aere conditionate resigilate

O categorie pe care nu ai cum sa o ignori, dar probabil te gandesti ca nu prea exista astfel de produse in categoria celor reisgilate, insa te inseli pentru ca exista si astfel de produse. De regula cele mai multe dintre ele au fost expuse in showroom-uri si de aceea nu mai pot fi vandute ca produse noi.

Vezi produsele

 

 

 

 

 

 

 

 

7. Mobilier pentru casa resigilat

O categorie la moda, fie ca vorbim de mobilier pentru casa precum dormitoare, saltele, paturi, canapele, mese covoare sau scaune, fie mobilier de gradina, orice cauti cu siguranta aici vei gasi mai ieftin.

Vezi produsele

 

 

 

 

 

 

 

 

8. Jucarii pentru copii resigilate

Indiferent de anotimp jucariile au reprezentat o constanta in categoria de resigilate. Motivul este lesne de inteles. De cele mai multe ori copii se razgandesc rapid si fie nu mai vor jucaria proaspat cumparata, fie nu reprezinta ceea ce si-au dorit. Fie ca e vorba de culoare sau model. De aceea veti gasi o multitudine de jucarii cu preturi si cu pana la -70% Reducere. In plus, exista perioada cand eMAG ofera coduri de EXTRA Reducere pe langa cea initiala (de regula doar in aplicatie) de -10% sau cum au zilele acestea, de -20%.

Vezi produsele

 

 

 

 

 

 

9. Componente PC resigilate

Industria IT a avut foarte mult de suferit de pe urma pandemiei, iar efectele inca se vad. Este foarte greu sa mai gasesti compoenente pentru un calculator la preturi decente si de aceea credem ca orice oferta, oricat de mica ar fi, este binevenita in acest context.

Vezi produsele

 

 

 

 

 

 

 

 

10. Scule & Unelte resigilate

Tot legat de pandemie o sa va prezint si categoria de scule si unelte. In ultimii doi ani majoritatea dintre noi ne-am facut de lucru pe acasa sau am invatat noi meserii si astfel am ajuns sa apreciem orice tip de unealta care ne ajuta sa ducem la bun sfarsit proiectul inceput.

Vezi produsele

 

 

 

 

 

 

.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *