Combina frigorifica Hotpoint SXBD920F

Salutare si bine te-am gasit la un review al unei superbe combine frigorifice de la Hotpoint. Hotpoint este un brand combinat cu Ariston in 2007. Iar aceasta combinatie apartine de una din cele mai mari companii de electrocasnice din Europa, si anume Indesit Company.
Acum ca am aflat si putina istorie, sa trecem la modelul nostru de combina frigorifica, Hotpoint SXBD920F. Acest aparat frigorific este unul de dimensiuni maricele, avand doua usi Side by Side si un volum total de 537L. Din care partea de frigider este de 345L, iar partea de congelator are volumul de 192L.

Combina este dotata cu sistem de racire No Frost, atat la partea de frigider cat si partea de congelator. Clasa energetica este A+ si are un consum anual de 445 KWh/an. Dimensiunile sale masoara 176 cm in inaltime, 90.2 cm in latime, 75 cm in adancime si o greutate de 102 Kg. Hotpoint SXBD920F mai dispune de un afisaj digital de unde se pot seta temperaturile de racire precum si diversele functii si programe de racire.
Printre aceste programe se numara:
• Super racire
• Super congelare
• Vacanta (Holiday) – este o functie ce permite congelatorului sa ramana in functiune, pastrand alimentele congelate si in acelasi timp sa economiseasca energie electrica. Iar compartimentul gol al frigiderului se seteaza la o temperatura repaus, dupa cum spune producatorul.

Hotpoint-SXBD920F

Aceasta temperatura de repaus permite ca usa frigiderului sa ramana inchisa pe perioada vacantelor, fara insa a genera mirosuri neplacute sau mucegai.
Congelatorul are la dispozitie 5 compartimente si o capacitate de congelare maxima de 10Kg/24h. partea de firigider dispune de suport pentru sticle, oua si bine inteles tavita pentru gheata.
Combina Hotpoint SXBD920F este un aparat frigorific de inalta calitate. Cu un volum de 537L, ofera posibilitatea de a pastra o cantitate mare de alimente atat pe partea de frigider cat si pe partea de congelator. Display-ul electronic este foarte util in setarea programelor de racire sau a diferitelor temperaturi individuale. Culoarea sa argintie ii ofera un aspect de inalta calitate si foarte placut atat la vedere cat si la atingere. Un singur minus ar fi poate un dispenser de apa. In rest nu am nimic de reprosat. SXBD920F este o combina frigorifica excelenta din toate punctele de vedere ce isi merita pretul de 3949.90 Lei.

Iti multumesc ca ai fost alaturi de mine si azi. Am sa te rog sa scrii parerea ta despre aceasta combina frigorifica intr-un comentariu mai jos. Te salut si ne vedem data viitoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *