Televizoare Resigilate cu pana la -42% REDUCERE

Televizoarele se numara printre produsele preferate din categoria de Resigilate. In primul rand pentru ca de obicei au reduceri destul de mari si in al doilea rand pentru ca nu prea exista probleme cu care ai putea sa te confrunti mai tarziu dupa achizitie si care sa nu poate fi rezolvate. Ziua de 23 a fiecarei luni din an este dedicata in mod special resigilatelor pe eMAG.ro, insa anul acesta este inceput in forta cu o campania de reduceri speciala. Mai jos veti gasi o selectie cu cele mai interesante oferte la TELEVIZOARE RESIGILATE pe eMAG.ro:

  •  Televizor SUHD Curbat Smart Samsung, 123 cm, 49KS9002, 4K Ultra HD un super TV care se potriveste de minune unui living mare, spatios. De asemenea, este potrivit celor care vor sa vizioneze filme in 4K, acest model find unul dintre cele mai apreciate modele din gama sa obtinand 100% review-uri pozitive. Pretul pentru acest model resigilat este redus cu 35%. Deci, il puteti cumpara la un pret redus semnificativ.
  • Televizor LED Smart Sharp, 109 cm, LC-43CUF8472ES, 4K Ultra HD – probabil unul dintre cele mai ieftine TV-uri 4K Ultra HD de pe piata. Avantajul major il reprezinta sistemul de sonorizare Harman/Kardon
  • Televizor LED Smart LG, 108 cm, 43UJ635V, 4K Ultra HD – unul dintre primele modele de TV-uri cu sistem de operare Android. Pe scurt, daca iti plac TV-urile mari, daca iti place Android-ul ca sistem de operare, dar si TV-uri cu functie 3D, probabil ca merita sa arunci un ochi si peste acest model de la Sony Bravia mai ales ca dispune de 27 de review-uri pozitive si un pret redus cu 649 lei.
  • Televizor LED UTOK, 80 cm, HD, U32HD4 – un alt model de TV ieftin si bun. Modelul de la uTok rivalizeaza atat ca pret cast si specificatii cu modelul de la Horizon prezentat mai sus, insa acesta vine cu 14 review-uri verificate de la clienti foarte multumiti (majoritatea acordandu-i nota maxima).
  • Televizor LED Smart Horizon, 140 cm, 55HL9910U, 4K Ultra HD un TV care merita toata atentia pentru ca se deosebeste fata de cele prezentate mai sus in primul rand prin rezolutia 4K,m prin faptul ca este un TV cu ecran curbat si pe deasupra este si SMART TV 3D. La toate acestea adaugati su un pret redus cu 2.370 lei si aveti reteta perfecta pentru un cinema in propria locuinta.

televizoare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *