Smart LED HDTV Samsung 32J4510

Salutare, iti urez bun venit si te invit la un review al unui Smart TV din 2015 dar totusi destul de accesibil pentru multi dintre noi.
Samsung dupa cum stii probabil este unul dintre acei producatori care se gandesc si la cei cu un buget mai restrans. Si cum gigantul korean se gandeste la toata lumea, nu putea sa lase pe din afara nici amatorii de televiziune si filme. Si in acest scop Samsung a lansat o serie de televizoare “destepte” cu tehnologie cat se poate de noua.
Modelul 32J4510 este unul dintre aceste modele. Televizorul este un Smart TV, cu iluminare LED. Are rezolutia de 1366×768, putin ma mica decat FullHD, insa suficient de calitativa la diagonala de 32”. Sunetul este furnizat de doua difuzoare cu o putere de 2x5W.

res_37b988cc651e3743c261dd542657feab_full

Functiile SMART sunt cat se poate de actuale. Televizorul se misca destul de repede avand un procesor quad-core, ce permite atat navigarea destul de rapida pe internet cat si redarea multimedia de pe un dispozitiv USB sau Wi-Fi. Samsung 32JH4510 dispune de 1xUSB 2.0, 2xHDMI, 1xComponent, 1xComposite, 1xRJ-45, 1xOpticalAudio si 1xAudioJack. Totul este asamblat intr-o carcasa de plastic foarte placut la aspect. Atat carcasa televizorului cat si telecomanda acesteia au culoare alba.
Experienta cu SASMUNG 32J4510
Meniul SMART este una destul de prietenoasa si frumos impartita in categorii:
• Aplications – unde putem gasi o varietate mare de aplicatii social media, youtube si altele;
• Games – putem gasi o varietate de jocuri pe care le putem juca, chiar daca nu avem consola la dispozitie;
• Multimedia – unde putem sa navigam intre continuturile stocate de pe youtube sau cele de pe dispzitivele USB;
• Film&TV – unde putem naviga intre filmele urmarite sau stocate de la furnizorii de programe tv;
• OnTV – este meniul care ofera recomandari in functie de ultimele vizionari. Aceasta functie are capacitatea de a “anticipa” ce anume iti place sa vizionezi cel mai des si in functie de asta face o lista cu recomandari.

Calitatea video este destul de buna datorita procesorului de imagine “HyperReal Engine”. La capitolul sunet pot spune ca… lasa de dorit… Se putea si mai bine. Nu ofera o calitate extraordinara cand vine vorba de filme si nici la redarea de muzica. In rest totul este excelent si nu se poate cere mai mult la acest pret de aproape 1200 Lei.
In final doar atat pot sa spun ca este un Smart TV excelent in categoria sa de pret. Este foarte rapid si responsiv. Iar imaginea chiar are o calitate buna. Nu strica un ecran FHD si un sunet mai bunicel. In rest merita doar laude.
Iti multumesc ca ai fost alaturi de mine si la acest review. Te rog sa-mi spui parerea ta despre acest Smart TV intr-un comentariu mai jos. Te salut si ne vedem la o nou editie de review-uri in curand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *