Harman Kardon Aura, un sistem audio wireless premium

Fie ca ai un sistem destkop sau un laptop, set up-ul tau nu e complet pana nu ai si un sistem audio. Fie ca esti un gamer, lucrezi de acasa sau doar te relaxezi pe calculator, ai nevoie de un astfel de sistem audio. Exista foarte multe jocuri, in special cele de tip shooter, care iti ofera un avantaj fata de oponenti daca esti atent la partea audio. De asemenea, daca lucrezi de acasa stii deja ca dupa un anumit numar de ore ai nevoie de ceva care sa te relaxeze, cum ar fi playlist-ul preferat cu muzica sau orice altceva. Un sistem audio te poate ajuta in aceasta problema. Nu in ultimul rand, daca tot ce faci pe laptop este sa asculti muzica, sa te uiti la filme si sa stai pe retelele sociale, cu siguranta un sistem audio este exact ceea ce iti trebuie.

Harman Kardon Aura este un sistem audio de tip premium, de o foarte buna calitate, atat din punct de vedere al materialelor din care este construit cat si din punct de vedere al sunetului pe care il reda. Principalul lucru care imi place la acest sistem este design modern pe care il are. Este doar un subwoofer, dar are o putere destul de mare, de 30 de W si un raspuns in frecventa intre 50 si 20000 Hz. Ca si conectori are unul de tip optical si un jack de 3.5 mm, dar poti sa il conectezi telefonul sau tableta si prin bluetooth la acest sistem audio, ceea ce mi se pare foarte tare, pentru ca nu mai stai cu o gramada de fire insirate prin casa si de asemenea e foarte bun pentru petreceri. Totusi, asta inseamna ca toata lumea se poate conecta la sistem, deci trebuie sa ai grija.
Un alt avantaj este ca se poate conecta si prin Apple AirPlay sau DLNA, pentru o experienta completa si o mai mare optiune cand vine vorba de conectivitate.

harman

Un alt mare avantaj este faptul ca sistemul audio Harman Kardon Aura permite dispozitivelor sa se conecteze si prin Wi-Fi iar faptul ca este compatibil cu iOS, Android si Windows inseamna ca orice dispozitiv din lume se poate conecta si reda muzica prin acest sistem audio.

In concluzie, acest sistem audio este foarte bun pentru orice tip de persoana care vrea sa asculte muzica, sa se uite la un film si sa aiba un sonor de calitate dar destul de bun si pentru gameri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *