Console & Jocuri resigilate

Consolele, jocurile pentru PC & console sunt cele mai cautate produse in randul tinerilor, insa cum de cele mai multe ori banii sunt o problema, acestea devin lucruri greu de achizitionat. Acum, insa exista o posibilitate de a cumpara consola PS4 sau XBOX ONE ori jocul mult visat la un pret de Okazie. Cum? Foarte simplu, pe eMAG exista categoria de produse resigilate, iar acolo veti gasi Console de gaming si jocuri resigilate cu REDUCERI destul de mari.

Iata mai jos cele mai bune oferte de azi pentru Console & Jocuri:

console-si-jocurie

De ce sa cumperi produse resigilate?

Daca nu ati mai cumparat pana in prezent produse resigilate probabil ca aveti o retinere in a face acest lucru. Insa, va spun ca nu trebuie sa aveti absolut nici o retinere. Va spune o persoana care a cumparat cateva produse resigilate pana in prezent si care nu a avut probleme pana in prezent. Primele produse au fost cumparate in urma cu 2, repsectiv 3 ani de zile: un telefon LG G3 si apoi un Samsung Glaxy S4. Ambele functioneaza perfect si in ziua de azi. Economia totala la vremea respectiva: peste 700 de lei. Bani cu care am plecat un week-end la mare.

Acum sa revenim la motivele pentru care nu ar trebui sa ai nici o retinere in a cumpara un produs resigilat:

1. Livrarea cu verificare

Daca descrierea produsului resigilat pe site-ul magazinului nu crezi ca este completa ori ai orice alta suspiciune iti recomand sa cumperi produsul in cauza cu plata ramburs si cu optiunea de livrare cu verificare. Costa cativa lei in plus, dar vei fi impacat ca totul e in regula inainte sa achiti.

2. Garantia produselor

Desi unele produse resigilate pot beneficia de garantii reduse la minim 12 luni, majoritatea dintre ele vor beneficia de garantia totala oferita si pentru un produs sigilat. In plus, daca chiar vrei sa te asiguri ca produsul tau va functiona fara probleme, poti opta pentru extra garantia oferita in ziua de azi de mai toti comerciantii online.

3. Pretul Redus

Da, dar oricum asta era si motivul pentru care cumparam un produs resigilat. Ok, dar de ce nu verifici constant preturile produselor resigilate? Asa ai putea da si de super oferte, fie in ziua din luna(23) in care scad preturile la resigilate, fie atunci cand exista si o lichidare de stoc activa. Astfel, ai putea sa cumperi un produs resigilat dar si cu un pret redus semnificativ.

De final, iata ce ar trebui sa sti despre produsele resigilate de la eMAG:

 

*Aceste oferte sunt limitate, uneori este posibil ca valoarea reducerilor sa fie mai mica sau mai mare fata de cea afisata, produsele sunt in stoc limitat (cateva bucati) si se schimba des, de aceea va invit a accesati pagina oficiala a promotiei pentru oferta actualizata de stoc si pret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *